Adatkezelési tájékoztató

Jelen adatkezelési nyilatkozat a Gots System Kft.  által a Weboldal üzemeltetésével összefüg­gésben kezelt személyes és egyéb adatok védelmével kapcsolatos politikáját, gyakorlatát és kötelezettségvállalásait tartalmazza.

Fenntartjuk a jogot, hogy a jelen Nyilatkozat, vagy a hozzá kapcsolódó oldalak bármely tartalmát külön előzetes figyelmeztetés, illetve utólagos tájékoztatás nélkül megváltoztassuk a mindenkor hatályos jogszabályok rendelkezéseire figyelemmel.

Tiszteletben tartjuk és megóvjuk partnereink és felhasználóink személyes adatait. Kiemelten fon­tosnak tartjuk partnereik és felhasználóink információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását.

A személyes adatokat bizalmasan kezeljük és megteszünk minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja. A partnereink és felhasználóink által megadott adatokat a mindenkor a hatályos adatvédelmi törvénynek és az egyéb vonatkozó jogszabályoknak megfelelően bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át, nyilvánosságra nem hozzuk és azokat csak a saját tevékenységével kapcsolatosan, az ahhoz szükséges mértékben és ideig használjuk fel.