Pamplona

Komfort modell

Komfort

Pamplona - mobil ház

Egy kerekek nélküli mobilház modellje. A kerekek nélküli mobil alváz használatával 30°-os tetőhajlásszöget értünk el. Ennek köszönhetően mobilházunk tágasabb és tökéletes az egész éves élethez.

A Pamplona mobilház a legnépszerűbb Lima modell szobabeosztása alapján készült, amely két, egymással szemben lévő hálószobát, egy hálószobát konyhasarokkal és egy fürdőszobát tartalmaz. Emellett a bemutatott modellben a DeLux kiegészítő felszereltségű változatban beépített bútorokat használtunk az ágyak felett, ami kényelmes helykihasználást tesz lehetővé. Egy ilyen elrendezést nemcsak a gyönyörű, minimalista design, hanem hálószobáink kifogástalan megjelenése is megkülönbözteti, ahol örökké rend és rendezettség uralkodik.

A modell alapfelszereltségként Fronto Panel elemekkel ellátott állófémlemezes magasítással rendelhető.

nicea 18

Info

Részletek

Minden alapmodell választható felszerelés nélkül BASIC változatban vagy felszereléssel – COMFORT változatban. Ezen kívül kiválaszthatja az emelés típusát és a változatokat: ablakok, fűtés, világítás és egyéb kiegészítő felszerelések.

---------   BASIC

---------   COMFORT

Info

Alaprajz

nicea 19
Kérem, vegye figyelembe, hogy a képek csak illusztrációként szolgálnak, amennyiben elnyerte tetszését lehetőség van egyedi ajánlat kérésére a választott kiegészítők alapján. A teljes konfigurációk egyeztetés alapján választhatók. A méretek eltérhetnek a ténylegesektől, ±3 cm-es eltéréssel értendőek.

Pamplona

Alapvető információk

nappali konyhasarokkal, 2 hálószoba, fürdőszoba és WC, előszoba

Áttekintés

Galéria