Serrada Exclusive

Prémium modell

Prémium

Serrada Exclusive
- mobil ház

Az egész évben használható Serrada Exclusive mobilház ideális a közösségi élet szerelmeseinek. A mobilház összesen 4 ágyat kínál 3 hálószobában elosztva.

 

Az egész házban wi-fi vezérléssel ellátott padlófűtés van, amely lehetővé teszi, hogy távolról is beállítsa a megfelelő hőmérsékletet minden szobában. A 18 cm vastag, nyitott cellás PUR hab tökéletesen kitölti a házikó padlójának, falainak és tetejének minden zugát, tökéletesen szigetelve és kiküszöbölve a hőveszteséget. Az alkalmazott 3 ablak- és ajtóasztalos ablakokkal és ajtókkal kombinálva ez még jobb hőszigetelést és alacsonyabb számlákat jelent az Ön számára.

domek3 2 1 1024x683 1

Info

Részletek

A tetőszerkezetet a homlokzattal kombináltuk, hogy a háznak modern megjelenést kölcsönözzünk. Ez lehetővé tette számunkra, hogy eltekinthessünk az ereszcsatornától, mivel a tetőn lefolyó víz a homlokzaton folyik le. A homlokzati pala karbantartásmentes. Könnyen tisztítható, és nem kell festeni. A díszítőelemek FIBO panelből készültek.

Az egész bungalóban 6/7 kamrás rendszerű ablakokat helyeztek el, amelyek lehetővé teszik a kiváló hőszigetelési paraméterek fenntartását, jelentős fűtésmegtakarítással. Energiatakarékos, hőveszteség nélkül.

Tetővel fedett, szibériai vörösfenyőből készült.

A FIBO falpanelek rendkívüli ellenállóképessége lehetővé teszi, hogy a legigényesebb területeken, például a konyhában és a fürdőszobában is használhatók legyenek. Ez egy javaslat azoknak, akik eleganciát várnak el a környezetükben, ugyanakkor a felhasznált anyagok praktikusságát.

A karcolással, hővel és vízzel szembeni ellenállás lehetővé tette a kompakt HPL munkalap használatát a legigényesebb területeken, például a konyhában és a fürdőszobában.

A Wi-Fi fűtésvezérléssel bárhonnan vezérelheti és szabályozhatja a hőmérsékletet. A még hatékonyabb szigetelés érdekében 18 cm vastag, nyitott cellás PUR-habot használtunk, amely nyáron és télen is állandó optimális hőmérsékletet biztosít.

Info

Alaprajz

jb moon light 13 3x4 3 1 1024x576 1

Serrada Exclusive

Alapvető információk

nappali konyhasarokkal, 3 hálószoba, fürdőszoba, terasz

Áttekintés

Galéria